Tiskarna Medium je podjetje z več kot dvajsetletnimi izkušnjami s področja tiska, grafike in oblikovanja. Glavna dejavnost je tiskanje, grafično oblikovanje, grafična priprava, skeniranje in fotografija, založništvo prodaja koledarjev, tiskanje vizitk, rokovnikov, planerjev, poslovnih daril ter promocijskih izdelkov.

tisk, tiskarna, tiskarne, tiskanje, oblikovanje, vizitke, cenik, digitalni, offset, poslovno darilo, poslovna, darila, promocijska, na majice, verzi, rojstni dan, plakatov, vizitk, letakov, fotografija, koledar, ilustracija, design, rojstni dan

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.

Pravno obvestilo V redu

Certifikati

Predstavitev podjetja

Podjetje Medium je tiskarna z več kot petindvajsetletnimi izkušnjami s področja grafike. Glavna dejavnost podjetja je tiskarstvo, med ostalimi storitvami pa izvajamo grafično oblikovanje, grafično pripravo, skeniranje in fotografijo. Tisk dopolnjujemo z založništvom in prodajo koledarjev, rokovnikov, planerjev in drugih poslovnih daril ter promocijskih izdelkov.

Naše prednosti so kvaliteta, prilagodljivost, hitra odzivnost in tisk z okolju prijaznejšimi materiali.

Zavzemamo se za nenehno izboljševanje kakovosti in zmanjševanje vplivov na okolje, kar dokazujemo s certifikatom ISO 14001 in s shemo EMAS.
PREDSTAVITVENI VIDEO

Okoljska naravnanost

V letih 2010 in 2011 smo pridobili okoljska standarda ISO 14001 in EMAS. ISO 14001 postavlja smernice za sistem ravnanja z okoljem, ki zajema celovito obvladovanje okoljskih vidikov naše dejavnosti. Obsega tako izpolnjevanje zakonskih zahtev kot tudi nadzor nad stroški, učinkovito izkoriščanje virov, preprečevanje onesnaževanja ter odzivanje na zahteve in pričakovanja poslovnih partnerjev, organizacij, lastnikov in ostale zainteresirane javnosti.

Shema EMAS se prav tako nanaša na sistem ravnanja z okoljem in predstavlja nadgradnjo certifikata ISO 14001, saj zahteva odprtost, odkritost in periodično objavljanje preverjenih okoljskih informacij. Le-te so zapisane v Okoljski izjavi.

Naše podjetje se je kot prvo na Gorenjskem odločilo za uporabo modre energije (odstotek obnovljive energije), kar dokazuje tudi številka našega certifikata (GO/2005/00001). Že od leta 2005 plačujemo dodatek za uporabo energije iz obnovljivih virov. Modra energija je električna energija, pridobljena iz obnovljivih virov. Proizvedena je v hidroelektrarnah slovenskih rek.

V podjetju Medium se trudimo v čim večji meri ravnati po načelu trajnostnega razvoja. To pomeni, da poznamo naše vplive na okolje in se obenem zavedamo potrebe po takšnem razvoju, ki bo posledice našega delovanja zminimaliziral in ne bo oškodoval naslednjih generacij.

© 2005 - 2020, Medium d.o.o. Žirovnica, vse pravice pridržane. Izvedba Webshocker
Oblikovanje Vizitk, Plakatov Die Druckerei Medium Poslovna Darila Medium Tiskarna Medium